Hjelpe en million mennesker hver dag

være trygge, informerte og underholdt på farten var vårt oppdrag i 20 år.

Hvis vårt team og våre sendinger fra helikopter kunne gjøre dagen bedre for en million, se for deg hvilken positiv kraft det ville være om mennesker, organisasjoner og ting globalt koblet seg til OneTraffic for å hjelpe hverandre.

Vi lover å gjøre alt vi kan for å skape det nettverk dere trenger for å kommunisere, samarbeide og koordinere smartere og mer effektivt i trafikken. Bli med på vår reise. Uten dere vil det ikke virke.

Together as one traffic.

André Eilertsen, gründer

Hvorfor det er viktig

Deg og din familie

Personlige og profesjonelle medlemmer av OneTraffic slik som politi, din by, værtjenester, selskaper, nødetater og mange flere vil bli i stand til strømme meldinger i sanntid for å redde dere fra farlige situasjoner og problemer.

Dette vil redde liv hver dag.

50 millioner liv

Personlige og profesjonelle medlemmer som erstatter farlige tekstmeldinger, og tid benyttet til å se på skjermer i trafikken, med trygge lydmeldinger i OneTraffic vil bidra til å redusere de 50 millioner skader og dødsfall hvert år.

Effektiv mobilitet

Personlige og profesjonelle medlemmer i byer vil bruke OneTraffic til å kommunisere, samarbeide og koordinere sin mobilitet. Dette er den mest effektive måten for å øke transportkapasiteten i byer og redusere forurensing.

70% av befolkningen på jorden vil bo i byer i 2030. 

Bedre lokalsamfunn over alt

Personlige og profesjonelle medlemmer som beveger seg rundt, men ikke kjenner hverandre, får endelig et nettverk der de kan kommunisere og samarbeide for å forbedre lokalsamfunnet der de bor. 

Dette åpner en hel verden av muligheter vi ikke har hatt tidligere.

Få din prioritetskode og bli med oss. Det er gratis.

Vi ønsker at du og alle medlemmer skal få en best mulig opplevelse når de blir med i OneTraffic. For å sikre at vi kan følge opp alle, selv om nettverket vokser raskt, vil vi la de med prioritetskode bli med først. Samtidig kan du bli med på vår mailingliste.

* påkrevde felter

Bekreft måtene OneTraffic kan kommunisere med deg på:

Vi sender kun nyttig informasjon om OneTraffic. Ingenting annet. For informasjon om vår personvernpraksis, vennligst besøk vår brukerstøtte.
Vi bruker et e-postsystem kalt MailChimp. Du kan stoppe e-poster når som helst. Bare klikk på lenken vi inkluderer i e-posten. For mer informasjon om deres personvernpraksis, klikk her.