En million mennesker hver dag

var trygge, informerte og underholdt på farten ved å følge våre sendinger fra helikopter. Dette ga oss en ide.

Tenk om vi kunne hjelpe alle i trafikken, over alt og døgnet rundt, å samarbeide i ett trygt og effektivt nettverk for kommunikasjon basert på lyd.

Det var starten på OneTraffic.

André Eilertsen, gründer

Hvorfor det er viktig

Deg og din familie

Personlige og profesjonelle brukere av OneTraffic slik som politi, din by, værtjenester, selskaper, nødetater og mange flere vil bli i stand til strømme meldinger i sanntid for å redde dere fra farlige situasjoner og problemer.

Dette vil redde liv hver dag.

50 millioner liv

Personlige og profesjonelle brukere som erstatter farlige tekstmeldinger, og tid benyttet til å se på skjermer i trafikken, med trygge lydmeldinger i OneTraffic vil bidra til å redusere de 50 millioner skader og dødsfall hvert år.

Effektiv mobilitet

Personlige og profesjonelle brukere i byer vil bruke OneTraffic til å kommunisere, samarbeide og koordinere sin mobilitet. Dette er den mest effektive måten for å øke transportkapasiteten i byer og redusere forurensing.

70% av befolkningen på jorden vil bo i byer i 2030. 

Bedre lokalsamfunn over alt

Personlige og profesjonelle brukere som beveger seg rundt, men ikke kjenner hverandre, får endelig et nettverk der de kan kommunisere og samarbeide for å forbedre lokalsamfunnet der de bor. 

Dette åpner en hel verden av muligheter vi ikke har hatt tidligere.